מנכ"ל פרומדיקו - שרגא ברוורמן וסמנכ"לית השיווק - יהודית ליבל הודיעו על פרישתם מהחברה. ברוורמן ניהל את החברה במשך 12 שנה וליבל במשך 8 שנים. את מקומם של ברוורמן וליבל ימלא בשבועות הקרובים לבני יסלזון, הבעלים ויו"ר הקבוצה, שישמש מנכ"ל זמני.
פרומדיקו שהוקמה בשנות ה-50 נמצאת בבעלות משפחת יסלזון שרכשה אותה מחברת טבע בשנת 1987. בחברה מועסקים כיום כ-350 עובדים. מחזור פעילותה עומד על כ-750 מיליון שקל לשנה. החברה מתמחה בייצור, ביבוא, בשיווק ובהפצה של מוצרים רפואיים ומשווקת תרופות ללא מרשם רופא, תרופות מרשם, ציוד רפואי ומוצרי צריכה שבכללם: תחליף החלב לתינוקות סימילאק, בקבוקים לתינוקות B free של ד"ר בראון, קונדומים של דורקס ועוד.
לפני כ-4 שנים השקיעה פרומדיקו עשרות מיליוני שקלים בשיתוף עם קופת חולים הכללית בהקמת מפעל לייצור תמיסות סטריליות בעמק חפר. החברה משווקת ומפיצה את מוצריהן של חברות התרופות ביניהן: אבוט, פייזר, נוברטיס, פרזניוס ואבנטיס (פסטר).
בחברה הכחישו כי פרישת המנהלים קשורה לסכסוך על הבעלות בחברה בין האחים במשפחת יסלזון.
מנכ"ל פרומדיקו - שרגא ברוורמן, וסמנכ"ל השיווק - יהודית ליבל, הודיעו על פרישה
סיון קלינגבייל
9.3.2005 / 13:31