וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תמי מוזס בורוביץ' מוציאה ירחון חדש: "מותק"

רוני קורן-דינר

13.3.2005 / 17:34

הירחון החדש, מבית "רייטינג", מיועד בעיקר לפנויים ופנויות ועוסק באהבה, יחסים, זוגיות ובילויים; גיליון הבכורה של "מותק" מופץ ב-100 אלף עותקים ומחירו 12 שקל



ירחון חדש מבית "רייטינג" יצא היום לאור, ושמו "מותק". הירחון החדש, שמוצא לאור באמצעות השותפות בתחום המגזינים בין מעריב לאשת העסקים תמי מוזס-בורוביץ', מיועד בעיקר לפנויים ופנויות ועוסק באהבה, יחסים, זוגיות ובילויים.

במגזין החדש יש עדכונים על מקומות בילוי, אירועים ואתרים מומלצים, מדורים אישיים ו-20 עמודי היכרויות ובהם תמונותיהם ופרטיהם של אנשים בגילאי 20 עד 50 פלוס שמחפשים אהבה וקשר. את הירחון עורכים אלון צרפתי ומני אבירם. בין השאר, משתתפים בכתיבה דליה נוימן, איריס אברמוביץ', דניאלה דורון, אלון נוימן, שלומי לאופר ועוד. בנוסף, הזמרת מרגלית צנעני מפרסמת טור אישי על מחזר שהתגלה כגבר נשוי.



גליון הבכורה של "מותק" מופץ ב-100 אלף עותקים, ומחירו 12 שקל. בדומה ל"רייטינג", מופץ הירחון בכל נקודות המכירה של מעריב, וכן ברשתות המשתייכות לקבוצת מוזס-בורוביץ': ניו-פארם, קלאבמרקט וג'מבו. גליון היכרות חינם של "מותק" יוצע לגולשי אתר ההיכרויות "קופידון", אף הוא בבעלות מוזס-בורוביץ'.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully