וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הין נחלש מול הדולר והיורו בעקבות ההערכות כי יפאן יצאה ממיתון

הדר תדמור

14.3.2005 / 11:59

הין נסחר ברמה של 104.725 ין לדולר וברמה של 140.3855 מול היורו, הרמה הנמוכה של הין מול היורו השנה; הדולר מתחזק מול המטבעות העיקריים



הין נחלש מול הדולר ונחלש לרמה הנמוכה ביותר השנה מול היורו, בעקבות הערכות המשקיעים כי התחזקות הין במהלך ארבעת השבועות האחרונים נובעת מהתאוששות יפאן מתקופת מיתון.



כלכלת יפאן צמחה ברבעון הרביעי ב-0.5%, כך מראים נתונים ממשלתיים מתוקנים. נתונים אלה מתקנים הערכות קודמות שהצביעו על התכווצות נוספת בכלכלת יפאן, אשר נכנסה לתקופת מיתון ברבעון השלישי של 2004. הצמיחה בכלכלת יפאן היא בהובלת היצרניות במדינה. היצרניות הגדילו את המלאי בשל ציפייה לעלייה בביקוש.



הין נחלש ב-0.7% מול הדולר ונסחר ברמה של 104.725 ין לדולר. הין נחלש גם מול היורו ונסחר ברמה של 140.3855 ין ליורו. הין נחלש גם מול הליש"ט הבריטי, הפרנק הצרפתי והדולר האוסטרלי והקנדי.



הדולר מתחזק מול היורו לאחר שמדדים הצביעו על כך שהתחזקות היורו ב-3.6% בחודש האחרון עלולה היתה להיות מוגזמת. הדולר מתחזק מול היורו ב-0.4% ונסחר ברמה של 1.3404 דולר ליורו.



מול הליש"ט הבריטי מתחזק הדולר ב-0.4% ונסחר ברמה של 1.9182 דולר לליש"ט. הדולר מתחזק ב-0.5% מול הפרנק השווייצי ונסחר ברמה של 1.1564 פרנק לדולר.



הדולר מתחזק ב-0.4% מול הדולר האוסטרלי ונסחר ברמה של 0.79 דולר לדולר אוסטרלי. מול הוון הקוריאני מתחזק הדולר ב-0.1% ונסחר ברמה של 1000.775 וון לדולר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully