וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ורינט הכתה את התחזיות עם גידול של 32% בהכנסות ל-69 מיליון דולר; אולטיקום פיספסה בשורה העליונה

עומרי כהן

15.3.2005 / 1:06

רווח נקי של 6.7 מיליון דולר לורינט ברבעון הרביעי; אולטיקום דיווחה על הכנסות של 17.1 מיליון דולר לעומת צפי אנליסטים ל-17.4 מיליון דולר; עמדה בממוצע תחזיות הרווח



תוצאות טובות מהתחזיות סיפקה הלילה החברה הבת של קומברס, ורינט. האחרונה דיווחה כי סיימה את הרבעון הרביעי עם הכנסות שיא של 69 מיליון דולר, גידול של 8% בהשוואה לרבעון שקדם לו וצמיחה של 32% לעומת הרבעון הרביעי אשתקד. בשורה התחתונה השיגה ורינט רווח נקי של 6.7 מיליון דולר (20 סנט למניה) ורווח פרופורמה של 23 סנט למניה.



האנליסטים, בממוצע, ציפו מורינט לרווח בנטרול הפחתות חד פעמיות של 22 סנט למניה, במחזור של 67 מיליון דולר. מניית החברה מגיבה להודעה בירידה של 0.9% במסחר שלאחר הסגירה. קודם לדיווח איבדה ורינט במהלך יום המסחר 1.2% ל-39.3 דולר, המשקף לחברה שווי של כ-1.2 מיליארד דולר. את הרבעון האחרון סיימה ורינט כשבקופתה מזומנים בשווי של כ-240.4 מיליון דולר.



ורינט מתמחה בפיתוח מערכות להקלטת קול ווידיאו, ומוכרת אותן לשוק הארגוני ולשוק הביטחוני. בהודעת החברה ציין המנכ"ל דן בודנר, כי שיא ההכנסות החדש נבע מהמשך הביקושים לפתרונות ההקלטה שורינט מספקת לגופי המודיעין. את 2004 סיימה ורינט עם גידול של כ-30% בהכנסות ל-249.8 מיליון דולר וגידול של 6.3% בשורה התחתונה ל-19.1 מיליון דולר.



מנגד, פיספסה החברה הבת השנייה, אולטיקום, את ממוצע תחזיות האנליסטים להכנסותיה ברבעון הרביעי. אולטיקום דיווחה על הכנסות של 17.1 מיליון דולר, גידול של כ-1% לעומת הרבעון שקדם לו ועלייה של 69% לעומת הרבעון המקביל אשתקד. בשורה התחתונה דיווחה אולטיקום על רווח נקי 4.9 מיליון דולר, או 11 סנט למניה. האנליסטים בממוצע, ציפו מהחברה להכנסות גבוהות יותר של 17.4 מיליון דולר ולרווח תואם של 11 סנט למניה.



את 2004 סיימה אולטיקום עם גידול של 65% בהכנסות ל-63.4 מיליון דולר וזינוק של 249% ברווח הנקי ל-16 מיליון דולר. קופתה של אולטיקום הכילה בסוף ינואר מזומנים בשווי של 246.7 מיליון דולר והיום נסחרה מנייתה בנאסד"ק בירידה של 0.9% ל-13.3 דולר, המשקף לחברה שווי של כ-571 מיליון דולר. במסחר שלאחר הסגירה מאבדת מניית אולטיקום כ-3% נוספים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully