וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלטרה השלימה גיוס של 5.7 מיליון דולר מבעלי מניותיה

צורי דאר

17.3.2005 / 15:02

סלטרה זכתה באמצע 2004 בחוזה העשוי להגיע להיקף של עשרות מיליוני דולרים עם תאגיד ריליינס ההודי; מכירותיה זינקו ב-2004 ל-10 מיליון דולר - לעומת מיליון דולר ב-2003



קרן ההון סיכון מופת דיווחה היום לבורסה כי חברת סלטרה (Celletra), המפתחת מערכות לשיפור הכיסוי והקיבולת של רשתות תקשורת סלולריות, השלימה גיוס של 5.7 מיליון דולר מבעלות מניותיה. במסגרת הגיוס השקיעה מופת 900 אלף דולר, והיא מחזיקה כיום 16.5% מהחברה. בגיוס השתתפו גם כל המשקיעים הישראלים הקיימים בחברה: ג'מיני, כלל הון סיכון וסטאר ונצ'רס.



סלטרה מיקנעם עוסקת בפתרונות פיזיים לשיפור הכיסוי והקיבולת של רשתות תקשורת סלולריות. להבדיל מחברת סכמה הישראלית, המפתחת פתרונות תוכנה לאופטימיזציית רשתות סלולר, מציעה סלטרה מעין תוסף חומרה המשתלב באנטנות סלולר קיימות, ו"סוחט" מהן קיבולת מקסימום. הפתרון מתאים במיוחד למפעילי סלולר במדינות בעלות שטח גדול, בהן קיים כיסוי רופף לרשתות באזורים נידחים.



סלטרה זכתה באמצע 2004 בחוזה גדול עם חברת ריליינס ההודית. ריליינס, הקבוצה התעשייתית הגדולה ביותר במגזר הפרטי בהודו, הצהירה לפני כשנתיים על כוונתה להשקיע כ-5 מיליארד דולר בהנחת תשתיות, כדי להפוך לחברת התקשורת המובילה בהודו. היקף החוזה עשוי להגיע לעשרות מיליוני דולרים בשנים הקרובות.



לסלטרה חוזים עם כמה חברות סלולר בינוניות בארה"ב ובדרום אמריקה, ומכירותיה זינקו ב-2004 ל-10 מיליון דולר, לעומת מיליון דולר בלבד ב-2003. מופת דיוחה כי מטרת הגיוס הנוכחי היא לחזק את מערכי השיווק והמכירות של החברה ולעבות את ההון החוזר שלה, על מנת לתמוך במאמצי הצמיחה בשנת 2005.



סלטרה מעסיקה כיום 75 עובדים במרכז פיתוח ביקנעם. את החברה מנהל שייקה שצברגר וכיו"ר החברה משמש דויד גולדשמידט, מנכ"ל קרן מופת. עם השלמת סבב זה מסתכמות כלל ההשקעות בחברה ב-43 מיליון דולר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully