וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בוסטון סלטיקס מצטרפת לרשימת הלקוחות של אלדין; בחרה בפתרון ה-eSafe להגנה מפני וירוסים ברשת האינטרנט

עומרי כהן

21.3.2005 / 15:42

גורמים בשוק העריכו את היקף העסקה בכמה מאות אלפי דולרים; אלדין מכרה את ה-eSafe גם לספקית שירותי האינטרנט הבריטית אנרג'יס



קבוצת הכדורסל האמריקאית, בוסטון סלטיקס מה-NBA, מצטרפת לרשימת הלקוחות של חברת אלדין . היום דיווחה ספקית פתרונות האבטחה הישראלית, כי הבוסטון סלטיקס בחרה בפתרון ה-eSafe מתוצרתה להגנה על מערך המחשוב שלה מפני דואר זבל אלקטרוני נושא וירוסים, אשר נשלח דרך האינטרנט.



גורמים בשוק העריכו את שוויה של העסקה בכמה מאות אלפי דולרים, אולם ציינו כי חשיבותה לאלדין נובעת בעיקר מההצלחה לצרף לסל הלקוחות קבוצה פופולארית כמו הבוסטון סלטיקס, אשר זכתה ב-16 אליפויות NBA. בשנים 1966-1959 הוביל המאמן האגדי רד אורבך את הקבוצה ל-8 אליפויות רצופות. בשנות ה-80 הוביל אחד משחקני הכדורסל הגדולים בכל הזמנים, לארי בירד, את הקבוצה ל-3 אליפויות נוספות.



ה-eSafe מספק לבוסטון סלטיקס הגנה מפני וירוסים ברשת, מאפשר סינון בשער הכניסה של רשת המחשוב הארגונית באמצעות אפליקציית AppliFilter, ומגן מפני תוכנות מעקב Spyware. לדברי מנהל הטכנולוגיה של בוסטון סלטיקס, ג'יי ווסל, היכולת לחסום איומים מסוגים כה רבים באמצעות כלי אחד הופכת את ה-eSafe לפתרון הטוב ביותר עבור הקבוצה.



במקביל ציינה אלדין, כי פתרון ה-eSafe הותקן באחרונה גם ברשת המחשבים של ספקית שירותי האינטרנט והתקשורת הבריטית, אנרג'יס. האחרונה מספקת שירותים ל-40 מתוך 100 החברות הבכירות שרשומות למסחר בבורסת לונדון ונכללות במדד FTSE 100. מאלדין נמסר, כי בשבוע הראשון להפעלתו, עצר ה-eSafe למעלה מ-862 אלף הודעות של דואר זבל, מתוך כ-1.2 מיליון הודעות של דואר אלקטרוני שהתקבלו.



לפני כשנה הודיעה אלדין כי קבוצת הפוטבול של העיר שיקאגו, השיקאגו ברס, בחרה בפתרון ה-eTokenכאמצעי לאימות וזיהוי משתמשים, במטרה להגן על מידע אלקטרוני חסוי שיש ברשותה, דוגמת חוזים של שחקנים ואסטרטגיות משחק.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully