וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גייל ברמן, הנשיאה לשעבר של רשת פוקס, מונתה היום לנשיאת חטיבות פראמאונט פיקצ'רס

רונן סרברניק

30.3.2005 / 22:49

ברמן עומדת מאחורי סדרת המתח המצליחה "24" וסדרת הנעורים "ה-OC"; ברמן תהיה אחראית על בחירת הסרטים שתפיק פראמאונט, על רכישת נכסים ספרותיים, פיתוח ותקצוב



גייל ברמן, הנשיאה לשעבר של רשת פוקס, מונתה היום לנשיאת חטיבות פראמאונט פיקצ'רס, כך דיווחה היום ענקית המדיה ויאקום.



ברמן תחליף את הנשיא היוצא, דונאלד דה ליין ותהיה כפופה ליו"ר האולפנים החדש, ברד גריי. ברמן תהיה אחראית על בחירת הסרטים שתפיק פראמאונט, על רכישת נכסים ספרותיים, פיתוח, תקצוב ובחירת השחקנים להפקות של פראמאונט.



תחת ניהולה של ברמן הפיקה רשת פוקס את סדרת המתח המצליחה, "24", את סדרת הנעורים "ה-OC", ואת הסיטקום "Arrested Development". כמו כן עומדת ברמן מאחורי הצלחות נוספות של פוקס דוגמת שידורי משחק הסופרבול ה-39 וסדרת המציאות "אמריקן איידול".



באולפני פראמאונט מקווים שברמן תצליח לאושש את האולפנים מכשלונות קופתיים דוגמת "אלפי" ו-"The Stepford Wives".



כמו כן נכללה ברמן ברשימת "הנשים המשפיעות בארה"ב" של מגזין פורצ'ן בשנה האחרונה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully