וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספטרוטק חתמה על הסכמי שיווק במדינות הבלטיות בכ-2 מיליון דולר

צורי דאר

5.4.2005 / 13:12

במסגרת ההסכמים ישווקו מוצרי המיגון וניהול ציי הרכב באסטוניה, ליטא ולטוויה ובעתיד גם מדינות סקנדינוויה



חברת ספטרוטק הישראלית, המתמחה בפיתוח מוצרי מיגון וניהול ציי רכב, חתמה על הסכמי שיווק עם חברות אינטגרציה באסטוניה, ליטא ולטוויה.



במסגרת ההסכמים ישווקו מוצרי המיגון וניהול ציי הרכב של החברה באזור הבלטי. השיווק למדינות אלה יתבצע דרך מרכז הפצה בפינלנד כאשר המטרה היא לפתוח בהמשך מרכז הפצה שיתפרס על פני המדינות הבלטיות וסקנדינוויה.



מנחם קלצ'קין, סמנכ"ל שיווק ומכירות של החברה, מסר כי ההתעוררות בשוק המזרח אירופי, שחלה עם תחילת הצטרפות מדינות אלה לגוש האירופי המשותף לפני כשנה, יצרה הזדמנויות עסקיות חדשות בתחומי המיגון וניהול ציי הרכב.



מקורות בענף מעריכים כי העסקה תכניס לספטרוטק סכום של כ-2 מיליון דולר בשנתיים הקרובות.



ספטרוטק מייצרת ומפתחת פתרונות למיגון רכב מאז 1986, ומחזיקה ב-67% משוק מוצרי המיגון לרכבים. החברה פיתחה את תוכנת מבט און-ליין, המאפשרת ניהול, איתור ומיגון ציי רכב באמצעות האינטרנט. על לקוחותיה נמנות איתוראן, רב בריח, ניו-קופל, שלמה השכרת רכב, קבוצת קרסו ועוד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully