וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ערוץ 10 יקבל הקלות בסך 100 מיליון שקל; דמי הזיכיון יופחתו ב-50%

ענת באלינט

6.4.2005 / 9:43

שרת התקשורת אמורה לשלוח היום למשקיעים בערוץ מכתב המבטיח את ההקלות; זיכיון הערוץ יוארך בארבע שנים נוספות, עד 2012; חוב של כ-6.5 מיליון שקלים יימחק



שרת התקשורת, דליה איציק, אמורה לשלוח היום מכתב למשקיעים המיועדים בערוץ 10 - המפיק ארנון מילצ'ן והפרסומאי אילן שילוח - ובו הבטחות להקלות צפויות, בהיקף של כמאה מיליון שקל, במחויבויות של הערוץ בשלוש השנים הקרובות. המכתב נשלח על דעתו של הממונה על ההגבלים העסקיים, דרור שטרום, ובשיתוף הרשות השנייה.



במסגרת ההקלות, ערוץ 10 יחויב להפיק בשלוש השנים הקרובות רק 40% הפקות מקור במקום 45% (הקלה ששוויה מוערך ב-34 מיליון שקלים); דמי הזיכיון שלו יופחתו ב-50% (הקלה בשווי 52 מיליון שקלים); יוכרו לו עוד 33 מיליון שקלים של השקעה בחדשות כחלק מההוצאה הכוללת לשידורים; ובשנים אלו גם יותר לו להפנות 24 מיליון שקלים, שהיה מחויב להשקיע בקולנוע ישראלי, להפקות דרמה וסרטים דוקומנטריים של הערוץ.



בנוסף, זיכיון הערוץ יוארך בארבע שנים נוספות (עד 2012); ויימחק לו חוב של כ-6.5 מיליון שקלים.



ההחלטה לשלוח את המכתב הגיעה אחרי מסע לחצים מצד המשקיעים החדשים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully