וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לא מחכים הרבה: תנ"ך בחתימת ידו של האפיפיור יוחנן פאולוס השני מוצע למכירה ב-eBAY

רויטל סלומון

10.4.2005 / 13:08

ההצעה הגבוהה ביותר עומדת כעת על 12,300 דולר, אולם מחיר המינימום שקבע המוכר עדיין לא הושג; החתימה הוענקה לשוטר אוסטרלי שליווה את האפיפיור ב-1986



הדי הלוויתו של האפיפיור יוחנן פאולוס השני עוד טרם התפוגגו, וכבר יש מי שמנסה לעשות כסף מהאירוע הדרמטי.



ב-eBAY, אתר המכירות הפומביות, מוצע למכירה ספר תנ"ך בחתימת ידו של האפיפיור המנוח. לטענת המוכר, האפיפיור חתם על הספר ב-1986 עבור שוטר אוסטרלי, שליווה אותו במהלך ביקור באוסטרליה ושימש כשומר ראשו האישי. לתנ"ך מצורף מסמך המעיד כי אותו שוטר היה חלק מחוליית הליווי לאפיפיור.



ההצעה הגבוהה ביותר עומדת כעת על 12,300 דולר, אולם מחיר המינימום שקבע המוכר (שאותו לא ניתן לדעת עד אשר מגישים הצעה העולה עליו) עדיין לא הושג, מה שאומר שתנ"ך לא יימכר אלא אם כן תוצע הצעת מחיר גבוהה יותר.



עד כה, 50 רוכשים פוטנציאלים הגישו הצעות מחיר, והמכירה צפויה להסתיים בעוד פחות מיומיים.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully