וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אלדין תקבל 3 מיליון דולר על השקעה בהון סיכון, אולם תשלם 2 מיליון דולר ליישוב תביעה משפטית נגדה

עומרי כהן

11.4.2005 / 20:07

החברה תקבל מתמיר פישמן 970 אלף דולר ומניות של אגיר סיסטמס בהיקף של כ-2 מיליון דולר; הפיצויים ישולמו בגין הפרת פטנט; מניית אלדין נסחרת היום בנאסד"ק בעלייה של 1.3%



חברת אלדין תזכה לתמורה של כ-3 מיליון דולר בגין השקעתה בקרן הון סיכון של תמיר פישמן, אולם תשלם במקביל כ-2 מיליון דולר במטרה ליישב תביעה שהוגשה נגדה. מאלדין נמסר, כי בעקבות מכירתן של שתי חברות בהן השקיעה הקרן של תמיר פישמן, תזכה החברה לתשלום של 970 אלף דולר במזומן ולמניות של חברת אגיר סיסטמס בשווי של כ-2 מיליון דולר.



כמו כן דיווחה החברה, כי יישבה תביעה משפטית שהוגשה כנגדה אשתקד בבית המשפט המחוזי בצפון קליפורניה, בגין הפרת פטנט. התובע אנדרו פיקהולץ טען, כי מוצר המיקרו גארד של אלדין - שאינו נמכר יותר - ומוצרי DRM אחרים, הפרו פטנט. לתביעה הצטרפה בהמשך גם חברת ריינבו טכנולוג'יס.



בשבוע שעבר סיכמה אלדין עם התובעים כי תשלם להם באופן חד פעמי פיצוי של 2 מיליון דולר בגין הפרת הפטנט ותמנע בכך מתשלומי רישוי כלשהם בגין שימוש בטכנולוגיה. התשלום יוכר כהוצאה חד פעמית בדו"חות הכספיים של החברה.



מניית אלדין נסחרת היום בנאסד"ק בעלייה של 1.3% למחיר של 23.7 דולר, המשקף לחברה שווי של 271.6 מיליון דולר.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully