וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בנק HSBC בארה"ב הודיע ל-180 אלף מחזיקי כרטיסי אשראי כי ייתכן שעבריינים קיבלו גישה לפרטיהם

סוכנויות הידיעות

14.4.2005 / 9:39

כרטיסי האשראי המדוברים הם מסוג מאסטרקארד וככל הנראה נחשפו דרך רשת האופנה פולו ראלף לורן - כך מדווח העיתון "וול סטריט ג'ורנל"



בנק HSBC בארה"ב הודיע ל-180 אלף איש לפחות, המשתמשים בכרטיסי אשראי מסוג מאסטרקארד ברשת האופנה פולו ראלף לורן, כי ייתכן שעבריינים קיבלו גישה לפרטי האשראי שלהם, וכי עליהם להחליף את כרטיסי האשראי. כך מדווח העיתון "וול סטריט ג'ורנל. כרטיסי האשראי המדוברים הם מהנפוצים בארה"ב - כרטיסים ממותגים של ג'נרל מוטורס. ככל הנראה, הצליחו עבריינים לגנוב את המידע מרשת פולו ראלף לורן לפני כחודש, כך לפי ה"ג'ורנל".



HSBC הוא הבנק היחידי עד כה שפרסם את המקרה, אך ייתכן שגם מחזיקי כרטיסים של בנקים אחרים הושפעו, שכן הבנקים אינם מחוייבים, על פי חוק, להודיע על הונאה אפשרית למחזיקי כרטיסי אשראי. לפי ה"ג'ורנל", חברת ויזה אמרה כי היא מודעת לפריצת מערכות האבטחה ופועלת למניעת הונאה, ביחד עם הקמעונאית ועם רשויות החוק.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully