וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ירידה בהכנסות מפרסום של דאו ג'ונס וניו יורק טיימס; ירידה של 54% ברווח הנקי של דאו ג'ונס

סוכנויות הידיעות

14.4.2005 / 16:34

מו"לית "וול סטריט ג'ורנל" מייחסת את הירידה ברווחים לירידה בהכנסות מפרסום; "ניו יורק טיימס" רשמה גידול של 90% ברווח הנקי הודות למכירת מטה החברה



דאו ג'ונס, מו"לית "וול סטריט ג'ורנל", רשמה ירידה של 54% ברווח הנקי ברבעון הראשון, ל-8.2 מיליון דולר, על רקע ירידה בהכנסות מפרסום בתחום העיתונות המודפסת. במונחים של רווח למניה, רשמה החברה רווח של 10 סנט למניה. אך ללא הוצאות חד פעמיות, מדובר ברווח של 11 סנט למניה, לעומת תחזית האנליסטים לרווח של 10 סנט למניה.



הכנסות החברה עלו ב-2.6% ברבעון הראשון, ל-412.1 מיליון דולר. אך ללא רכישות וסעיפים חד פעמיים נוספים, ירד הרווח ב-3.4%. עבור הרבעון השני צופה דאו ג'ונס רווח של 39-35 סנט למניה - נמוך מתחזיות האנליסטים לרווח של 43 סנט למניה.



חברת ניו יורק טיימס, מו"לית העיתון "ניו יורק טיימס" רשמה עלייה של כ-90% ברווח הנקי ל-111 מיליון דולר, הודות למכירת מטה החברה ב-67.8 מיליון דולר. הכנסות החברה עלו ב-0.5% לסכום של 805.6 מיליון דולר. ללא ההכנסות ממכירת מטה החברה, היו ההכנסות במונחים של רווח למניה, 30 סנט למניה - בהתאם לתחזיות האנליסטים.



ניו יורק טיימס מסרה כי עיתוניה העיקריים - "ניו יורק טיימס" ו"בוסטון גלוב" - רשמו ירידה או איזון בהכנסות מפרסום ברבעון. החברה מייחסת את ההאטה בהכנסות מפרסום, לתזמון חג הפסחא שיצא במארס השנה. עבור המשך השנה, צופה טיימס כי ההכנסות מפרסום יצמחו ברמה חד ספרתית בינונית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully