וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אמדוקס: חברת מר טלמנג'מנט פיתתה עובד בכיר שלנו לשמש עבורה כחפרפרת וניהלה במשך שנה ריגול תעשייתי

ענת רואה

18.4.2005 / 16:38

הגישה תביעה בגובה 14 מיליון שקל בגין תחרות לא הוגנת וריגול; מר טלמנג'מנט היא חברה ישראלית הנסחרת בנאסד"ק ועוסקת בין השאר בתחום שימור הלקוחות והבילינג



חברת התוכנה אמדוקס הגישה היום לביהמ"ש המחוזי בתל אביב תביעה בסך 14.7 מיליון שקל, נגד חברת מר טלמנג'מנט סולושנז ונגד מנכ"ל החברה איתן בר, בטענה לתחרות בלתי הוגנת וריגול תעשייתי.



בכתב התביעה טוענת אמדוקס כי חברת מר טלמנג'מנט ביצעה כלפי מעשים חמורים ביותר, במסגרתה הפעילה אמצעים בלתי כשרים להשגת גישה למידע ומסמכים פנימיים וחסויים השייכים לאמדוקס. כן נטען כי הנתבעות פנו ללקוחות אמדוקס או ללקוחות פוטנציאליים שלה על בסיס מידע פנימי וסודי שהגיע אליהם.



בתביעה, שהוגשה באמצעות עוה"ד גיא גיסין, יואל פרייליך ושגיא דותן, נטען כי פעילות הריגול הגיעה לשיאה בגיוס שירותיו של אחד מעובדיה של אמדוקס והפעלתו כחפרפרת לטובת טלמנג'מנט. אמדוקס טוענת כי העובד קיבל כספים במזומן וניתנו לו הטבות נוספות במהלך עבודתו בשירות אמדוקס.



על פי הנטען בכתב התביעה, מר טלמנג'מנט ניהלה לכל הפחות במהלך שנת 2004 קשר ישיר עם העובד, שהיה אחראי באותה תקופה על מכירות אמדוקס באזור אסיה-פאסיפיק. הקשר הישיר של הנתבעות עם העובד כלל בין השאר לפי הנטען העברה של מידע מקצועי ומסחרי חסוי של אמדוקס לצורכי פעילותה ולשימושה של מר טלמנג'מנט או מי מטעמה תוך ניצול חמור וציני של המשאבים והיסודות המסחריים והמקצועיים של אמדוקס.



בתביעה נטען עוד כי חומרת המעשים מקבלת משנה תוקף לאור העובדה שהפעלתו של העובד בשירותה של מר טלמנג'מנט נעשתה במודע ובמכוון בידיעתם, אישורם ואף ביוזמתם של מנהלים בכירים בחברה לרבות מנכ"ל החברה, איתן בר, ומנהל השיווק שלה יורם ניר.



מר טלמנג'מנט היא חברה ישראלית הנסחרת בנאסד"ק ועוסקת בין השאר בתחום שימור הלקוחות והבילינג.



הנתבעות טרם העבירו את תגובתן לתביעה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully