וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יום אדום לישראליות באירופה

אפרת נוימן

18.4.2005 / 19:23

ירידות נרשמו באירופה, על רקע הירידות שסגרו את השבוע שעבר בוול סטריט; בלונדון: אמבלייז ירדה ב-5.8%; באטמ בירידה של 5.3%



ירידות נרשמו היום באירופה, ביום המסחר הראשון לשבוע, על רקע הירידות שסגרו את השבוע שעבר בוול סטריט. מדד דאו ג'ונס אירופה איבד 1.7%; פייננשיל טיימס הבריטי ירד ב-1.3%; קאק הצרפתי איבד 2.1%; ודאקס הגרמני ירד ב2.6%.



הירידות לא פסחו גם על הישראליות באירופה, שראו היום הרבה אדום בעיניים. בבורסה הראשית של לונדון, בלטו מנית אמבלייז בירידה של 5.8%, ומניית באטמ בירידה של 5.3%.



בבורסת ה AIM איבדה המונפקת הטרייה לידקום 11.2% - למחיר של 31.8 פני וירדה, לראשונה מאז החלה להיסחר בתחילת החודש, מתחת למחיר ההנפקה, שנקבע על 32 פני. טליט איבדה עוד 5.2%, למחיר של 119 פני, הנמוך ב-15% מהמחיר בו הונפקה לאחרונה. עוד בלונדון, אורכה ירדה היום ב-2.9% ופילת מדיה גלובל איבדה 7.2%.



בבורסה של פרנקפורט בלטו וויזקום בירידה של 4.3%, אורעד איבדה 7%, וואלור השילה 2.5%. בניגוד למגמה הכללית, הצליחו היום שתי ישראליות באירופה לסיים את היום בעליות: ויזיוניקס הוסיפה בפרנקפורט 7.3% ומדיוויז'ן הקטנה, עלתה בבלגיה במחזור קטן (אם כי גדול פי 5 מהממוצע בה) ב-18%.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully