וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שוק הפרסום לציבור ההומוסקסואלים בארה"ב גדל ב-2004 ב-28% ל-207 מיליון דולר

נמרוד הלפרן

3.5.2005 / 18:03

זינוק של 242% במודעות המיועדות במיוחד לציבור ההומו-לסבי על רקע קמפיינים של חברות כמו לוריאל ו-IBM, לפי נתוני סוכנות הפרסום פריים אקסס וחברת המדיה ריוונדל מדיה



שוק הפרסום לציבור ההומוסקסואלי בארה"ב גדל בשנה שעברה בשיעור חד מזה שרשם כלל ענף הפרסום. כך לפי נתוני סוכנות הפרסום פריים אקסס וחברת המדיה ריוונדל מדיה.



ההכנסות ממודעות בכתבי עת, עיתונאים ואתרי אינטרנט המיועדים להומואים ולסביות הסתכמו בשנת 2004 ב-207 מיליון דולר - גידול של 28.4% לעומת השנה הקודמת. זאת לעומת גידול של 26.7% בהכנסות ממודעות בכלל העיתונים בארה"ב, לפי נתוני איגוד העיתונים של אמריקה (NAA); ועלייה של 11.1% בהכנסות מפרסום בכלל המגזינים, על פי נתוני לשכת המידע של המו"לים בארה"ב (PIB).



הגידול החד ביותר בהכנסות ממודעות נרשם בעיתונות מקומית להומוסקסואלים - 53.9%.



עוד עולה מהמחקר כי נרשם גידול חד בפרסום מודעות המופנות במיוחד לציבור ההומוסקסואלים - זינוק של 242%. חברות גדולות כמו ענקית המחשוב IBM, חברת התעופה דלתא, חברת התיירות המקוונת אורביץ ויצרנית הקוסמטיקה הגדולה בעולם - לוריאל, מפרסמות מודעות מיוחדות לציבור זה.



ענקית המדיה - ויאקום, צפויה בחודש יוני להתחיל להפעיל בארה"ב ערוץ טלוויזיה בכבלים ייעודי לציבור ההומוסקסואלי. לפי הערכות, ערוץ זה צפוי להגביר את היקף השיווק והפרסום היעודי לציבור זה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully