וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מופז תוקף את דברי נתניהו ל-TheMarker: שר האוצר עושה דה-לגיטימציה לקצינים

איתן אבריאל

10.5.2005 / 10:18

שר הביטחון אמר את הדברים בראיון לגלי צה"ל; נתניהו טען בראיון ל-TheMarker כי ועד העובדים החזק במדינת ישראל הוא זה של "הגנרלים במטה צה"ל" והציע לקצץ מיליארד שקל מתקציב הביטחון



שר הביטחון מופז תוקף את דברי נתניהו, שנאמרו בראיון מיוחד שהעניק ל-TheMarker. מופז טען הבוקר בראיון לגלי צה"ל כי נתניהו מבצע דה לגיטימציה לא ראויה לקצינים שקשרו את גורלם בביטחון המדינה.



בנימין נתניהו אמר בראיון, שפורסם ב-22 באפריל, כי "אני תמיד אומר שוועד העובדים החזק ביותר במדינת ישראל הוא לא זה של עמיר פרץ, איתו אני חושב שבסוף אני אסתדר על הכל - אלא הגנרלים במטה הכללי של צה"ל. אלה אנשים שצברו הרבה מוניטין ולחמו למען הביטחון - אבל הם צריכים להגיע לבגרות ולהבין שביטחון מדינה מושתת לא רק על צבא, אלא גם על יסודות חברתיים וכלכליים. לא נוכל להקים מערך ביטחוני חזק וצבא חזק בלי כלכלה חזקה".



בראיון לגלי צה"ל היום, אמר שר הביטחון ששירות החובה יקוצר לשנתיים וחצי. מופז אמר שיהיה זה נכון שצעירים ירכשו תואר ראשון כבר בגיל מוקדם - ולכן הקיצור בשירות.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully