"הפעלה של חברת ליסינג היא דבר מורכב ויקר", אומר דני פלטי, מנכ"ל חברת הליסינג וההשכרה הרץ. "בתוך כמה שנים כל החברות הקטנות בענף ייעלמו ויישארו רק חמש או שש חברות גדולות".
ההצהרה של פלטי חריפה במיוחד כשסופרים את מספר חברות ההשכרה והליסינג בישראל. בישראל קיימות כ-80 חברות השכרה ורובן הגדול עוסק, במידה כזו או אחרת, בליסינג.
אבל מעניין להשוות בין התחזיות הפסימיות של פלטי על כמות השחקנים בשוק ובין סיכומיו האופטימיים כלפי החברה שהוא מנהל, הרץ. "בתחום ההשכרה אנחנו מדברים על זינוק של 35% בין מחצית 2004 למחצית 2005", אומר המנכ"ל. על פי הערכתו של פלטי, בשנה שעברה היו בצי מכוניות ההשכרה של הרץ כ-2,250 מכוניות ובקרוב יגדל מספרן ל-3,000. בתחום הליסינג הזינוק פחות דרמטי, אבל מדובר במספר מכוניות גדול משמעותית, כך שהעלייה עליה מדבר פלטי, של 16% בתחום הליסינג, רומזת על כניסה מסיווית של מכוניות חדשות לחברה מדי יום. לדברי פלטי, באמצע 2004 היה מספר מכוניות הליסינג של הרץ כ-8,200 ובשנה הקרובה יזנק המספר ל-9,600.
פחות ופחות ישראלים קונים בכספם מכונית חדשה. מתוך 140 אלף מכוניות שנמכרו בישראל ב-2004, יותר מ-70 אלף, ויש אומרים אפילו יותר מ-80 אלף, הופנו ללקוחות דרך המעסיק שלהם. עיקר המכירות לשווקים המוסדיים נעשה דרך חברות הליסינג.
האם המעבר המסיווי לרכישה באמצעות ליסינג יימשך?
"תלוי במשרד האוצר", מסביר פלטי. "אם הסכום שבו הוא נוקב לגבי אחזקת מכונית העובד ("שווי שימוש" - א.ב), ימשיך להתייקר, אזי ייבלם המעבר הגורף לחברות הליסינג. אם לשפוט מדרך הפעולה של אנשימשרד האוצר, נראה שזו המגמה.
"גורם חשוב נוסף הוא מצב המשק", ממשיך פלטי. "חברות קטנות מחזיקות מכוניות, לרוב, בשיטת הליסינג. אנשי החברות הללו אינם אוהבים להחזיק מכונית ומעדיפים לדעת בדיוק כמה עולה להם העובד וכמה עולה להם המכונית מדי חודש. אם השוק ימשיך להתפתח ולגדול, ימשיכו להיות רבים שמעוניינים באחזקת מכונית בליסינג".
דני פלטי מגיע בכלל מענף המלונאות, שם עסק במשך 25 שנה. חמש שנים בלבד לקח לו מאז שסיים את לימודי מנהל העסקים בלוס אנג'לס ועד שקיבל את תפקיד ניהול המלון הראשון שלו, סונסטה ירושלים. בהמשך ניהל שמונה בתי מלון נוספים ומ-96' ועד לפרישתו ב-2003 ניהל את כל רשת בתי המלון הולידיי אין. אחרי "ריצה", שלא הצליחה, לראשות עיריית הרצליה, החליט פלטי לתפוס את ההגה בעולם הרכב.
"מבחינתי המעבר ממלונאות לליסינג הוא טבעי", אומר פלטי.
"בשני המקרים הכל סובב סביב שירות. ההבדל הבולט בין מלונאות לבין ליסינג הוא שמפעילי המלונות מציעים מוצרים שונים לגמרי אחד מהשני. מבנה אחר, מיקום שונה, שירותים שונים. בליסינג המוצר הוא זהה. בכל מקרה לקוח חברת הליסינג יקבל את אותה מכונית עם הסכם אחזקה מלא - בין אם זה אצלנו או אצל המתחרים. האבחנה בין החברות נמצאת אך ורק בתחום השירות. ואנחנו, בדיוק בגלל רמת השירות, ממקמים את עצמנו כיקרים - אך ככאלה שנותנים שירות ברמה גבוהה".
"הרץ הנהיגה במוסכים שלה את המונח 'טיפול 45 דקות'. זה דומה לקופה המהירה בסופר מרקט", מספר פלטי. "מי שלא זקוק לטיפול מורכב נכנס מיד לתור המהיר ושם, באופן ממוקד לגמרי, עוברים הטיפולים הקלים במהירות. מי שצריך רק החלפת פילטר או נורה לא צריך לחכות שעות עד שהאיש הטכני יתפנה".
ב-1 ביוני ייפתח מרכז שירות טלפוני, 24 שעות ביממה, שמיועד לתת מענה לכל בעיה אצל לקוחות הרץ ברחבי העולם. "בן אדם שתקוע עם המכונית שלו שעה וחצי ברמת הגולן", אומר פלטי, "וכבר רואה את הסורים מגיעים, רוצה לדעת שכל הזמן מטפלים בו. דרך מרכז השירות הוא יוכל לדעת שהוא בטיפול. לפעמים אנשים ששוכרים דרכנו מכונית בחו"ל מעדיפים שלא להיעזר בספקים המקומיים של המכוניות השכורות אלא להתקשר אלינו. גם אם לקוח שלנו נתקע בסקוטלנד למשל, הוא מעדיף לצלצל אלינו - שאנחנו נקשר בינו לבין החברה שנמצאת לידו".
מבין חברות הליסינג, הרץ מתמחה דווקא בחברות קטנות. פלטי מדווח כי לחברה שלו יותר מ-900 לקוחות, וביותר מחצי מהם יש עד שלוש מכוניות. "אנחנו זהירים", הוא אומר. "אנחנו עורכים ניתוח רווחיות מדוקדק אצל כל לקוח ולקוח וזה עוזר לנו לקבוע עם מי לעבוד וממי להיזהר".
"במחשבה על חברות קטנות, אנחנו מציעים מוצר ייחודי", אומר פלטי. כשחברה מחליטה להעסיק עובד חדש, אבל לא בטוחה שהיא יכולה להיכנס למחויבות של ליסינג לתקופה מלאה של שלוש שנים, היא יכולה לקחת את המכונית לתקופה של חצי שנה בעסקת השכרה. אם היא ממשיכה עם העובד והמכונית שלו לתקופה מלאה - היא מקבלת החזר על ההפרש בין מחיר הליסינג הנמוך לבין מחיר ההשכרה הגבוה לחצי השנה הראשונה".
למרות מעמדו של פלטי, הוא איננו בוחל בהצטרפות לאחרון העובדים כשצריך כוח עבודה. "בענף המלונאות יודעים שבימי ראשון מגיעות מחו"ל קבוצות רבות, ואין אפשרות להתארגן באופן קבוע כדי לקלוט אותן. כל העובדים, כולל אותי, היינו מתגייסים ויורדים בשעות העמוסות לאולם הקבלה וסוחבים את המזוודות עבור התיירים. "גם כאן, בהרץ, אני מסתובב באופן קבוע במגרשים ואוסף ניירות כשצריך. אני בכלל לא מתבייש בזה".
מנכ"ל הרץ: "חברות הליסינג הקטנות ייעלמו בשנים הקרובות"
אסף בר-שי
11.5.2005 / 8:40