וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בזקכל זכתה בחמישה חוזים חדשים לשירותי תקשורת בהיקף של 10 מיליון שקל

הרצל לקס

16.5.2005 / 11:40

המדובר בהסכם ליסינג ל-5 שנים לאספקת שירותי תקשורת מטיפוס ה"בניין החכם"; המנכ"ל עופר פרי: "למרות מיעוט מבני עסקים חדשים - יש ביקוש מהפרויקטים הקיימים לפתרונות תקשורת מתקדמים יותר"



בזקכל, חברה בת בבעלות מלאה של בזק המספק פתרונות תקשורת למגזר העסקי, מודיעה כי חתמה על חוזים חדשים בהיקף של 10 מיליון שקל לאספקת שירותי תקשורת כוללים עבור חמשיה פרויקטים מסחריים.



בזקכל תספק את השירותים במגדל המוזיאון בתל אביב (ליד האופרה), כוכב הרצליה (בהרצליה פיתוח), בית סונול ובית אלפא אמקור בתל אביב וכן פארק התעשייה ליד קיבוץ יקום. בסך הכל מדובר על מערך פתרונות תקשורת כולל מטיפוס ה"בניין החכם", המצטרף לפרויקטים דומים בהם זכתה בזקכל בקריית הממשלה ובמיזמי נדל"ן שונים בשנה שעברה.



שוק פתרונות התקשורת לעסקים מתאפיין בתחרותיות גבוהה (הכוללת גם חברות כמו גלובקול, בינת ולידקום) שגוררת מתח רווחים נמוך מאוד. בזקכל משפרת בשנים האחרונות באופן עקבי את ביצועיה ומהפסד של 15 מיליון שקל ב-2002 היא עברה לרווח נקי של 3.5 מיליון ב-2004. עם זאת, שיעור הרווח מתוך סך ההכנסות, שעלו בשנה החולפת ל-235 מיליון שקל הינו נמוך ביותר.



מנכ"ל החברה, עופר פרי, אמר כי מיקור החוץ במערך התקשורת העסקי עבר קפיצת מדרגה בשנתיים האחרונות, למרות מיעוט מבני עסקים חדשים. לדבריו, קיימת דרישה מצד לקוחות עסקיים לפיתרון מסוג ה"בניין החכם", המאפשר שימוש במרכזיות מתקדמות ומערכות משולבות של טלפוניית IP המתאימות לתקשורת עתידית תומכות בפרוטוקולי IP ומערכות משולבות של טלפוניה ומחשבים. פיתרון מסוג ה"בניין החכם" מביא לחיסכון ניכר בתפעול השוטף של מערכות התקשורת השונות במתחמים ומאפשר גמישות ונוחות תפעולית. הדייר במתחם חותם עם חברת בזקכל על הסכם ליסינג תפעולי ל-5 שנים ומקבל מענה כולל לכל צורכי התקשורת שלו.



בזקכל תספק בחמשת הפרויקטים החדשים פתרונות תקשורת הכוללים בין היתר: הקמת תשתיות לטלפוניה כולל חיבור תקשורת IP, מערכות מחשוב, מרכזיית טלפון ראשית, ציודי קצה, קישור לאינטרנט וקישור לרשתות הסלולר.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully