וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מטרנה: הקמפיין החדש של סימילאק מטעה את הציבור; דורשת מהרשות השנייה לשנות את התשדיר

איילה צורף

18.5.2005 / 10:39

במכתב דורשת מטרנה מהרשות השנייה לבדוק את האמירה "סימילאק הינו התחליף היחיד בישראל שנבדק בקרב אלפי תינוקות"; טוענת: "מאמירה זו משתמע כי מוצרי מטרנה אינם נבדקים; אמירה זו כמובן אינה נכונה"



"הקמפיין החדש של סימילאק מטעה את הציבור" - כך כותב עורך הדין של חברת מעברות, משווקת מטרנה, במכתב ששלח לרשות השנייה. במכתב דורשת מטרנה מהרשות השנייה לבדוק את האמירה "סימילאק הינו התחליף היחיד בישראל שנבדק בקרב אלפי תינוקות".



לטענת מטרנה, הקמפיין החדש משתמש בנתונים מטעים ומהווה פגיעה במוניטין החברה: "מאמירה זו משתמע כי מוצרי מטרנה אינם נבדקים. אמירה זו כמובן אינה נכונה".



עוד נכתב כי "בהמשך לכתובית גם מושמע טקסט הטוען כי הוכח מדעית כי תחליף סימילאק תורם להתפתחות הדומה לזו של תינוק יונק - מסר מטעה ואינו מדויק, שכן הניסוי המוזכר נערך במוצרים בעלי הרכב תזונתי שונה מזה של מוצר סימילאק הנמכר בישראל".



"כמו כן", מוסיפה מטרנה, "במחקר המוזכר בתשדיר, נבדקו 404 תינוקות וסיימו אותו 294 תינוקות בלבד, כך שהאמירה כי מדובר באלפי תינוקות אינה נכונה".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully