וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שלא"ג ורבינטקס ישלימו היום את הגיוס הציבורי בהנפקותיהן; צפויות לגייס 12 מיליון שקלים כל אחת

טל לוי

22.5.2005 / 11:16

לפני כשבוע הסתיים השלב המוסדי של שתי החברות אשר הבטיח גיוס של 80% מכל אחת מההנפקות



מקיבוץ שמיר ו ישלימו היום את השלב הציבורי בהנפקותיהן. בשבוע שעבר נערך שלב החיתום המוסדי ובו נמכרו 80% מהיקפה של כל הנפקה. השלב הציבורי בשלא"ג תעשיות וברבינטקס תעשיות הוא בהיקף דומה של כ-12 מיליון שקל.



סך הגיוס של שלא"ג תעשיות עומד על 59 מיליון שקל. המכרז בהנפקה יהיה על מחיר היחידה, שינוע בין 564 שקל במינימום ו-588 במקסימום, לאחר שבמכרז המוסדי לפני כשבוע נקבע מחיר המקסימום. שלא"ג עוסקת בייצור בדים לא ארוגים והיא סיימה את שנת 2004 עם הכנסות של 229 מיליון שקל ורווח של 37 מיליון שקל.



סך הגיוס של רבינטקס תעשיות עומד על 61 מיליון שקל. בחיתום המוסדי שנערך בשבוע שעבר, התקבלו התחייבויות רכישה ל-80% מהיקף ההנפקה בריבית המינימום. רבינטקס עוסקת בייצור ושיווק של מוצרי מיגון בליסטיים קשיחים וגמישים כמו אפודי מגן וקסדות. החברה סיימה את שנת 2004 עם הכנסות של 201.5 מיליון שקל ורווח נקי של 34 מיליון שקל.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully