וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עלייה במכירות זירוקס ישראל - 60 מיליון ב-2005 לעומת 50 מיליון ב-2004

גלית ימיני

24.5.2005 / 9:43

זירוקס מתמחה בתחום מדפסות לייזר - צבע ושחור לבן - מערכות לייזר משולבות (פקס, מכונת צילום ומדפסת באותו מכשיר), וכן במערכות הדפסה תעשייתיות



זירוקס ישראל מדווחת כי היקף המכירות השנתי שלה ל-2005 צפוי להסתכם ב-60 מיליון דולר, זאת לעומת היקף מכירות של 50 מיליון דולר ב-2004 - כך מסר יורם לבנון, מנכ"ל זירוקס ישראל, במסיבת עתונאים שערכה החברה לקראת כניסתה לתחום חדש בישראל.



לפני כשנה העריך לבנון כי 2004 תסתיים בהכנסות של כ-40 מיליון דולר, אך בסופו של דבר ההכנסות עברו את צפי החברה והגיעו לכ-50 מיליון דולר. לטענת לבנון מדובר בגידול של כ-40% במכירות לעומת 2003 שהסתכמו בכ-36 מיליון דולר. החברה גם הגדילה את מספר העובדים שלה מ-70 ל-85 לאור השירות החדש שהיא מתכוונת להציע כעת ללקוחות בישראל - ניהול ראשי במיקור חוץ של כל הליכי ההדפסה, קבלת הפקסים, הצילום והפקת המסמכים בארגון.



לבנון טוען כי ניהול חיצוני על ידי מומחים המתכננים את צרכי הפקת המסמכים בכל הארגון יכול לסייע לארגון לחסוך כסף רב. מי שכבר מציעות את השירות הזה בישראל הן יבמ ו-HP וזירוקס רוצה לנסות ולהתחרות בהן בתחום הזה.



זירוקס מתמחה בתחום מדפסות לייזר - צבע ושחור לבן - מערכות לייזר משולבות (פקס, מכונת צילום ומדפסת באותו מכשיר), וכן במערכות הדפסה תעשייתיות.



מאז כניסתה לישראל ב-2000 מגדילה החברה מדי שנה את פעילותה בשוק הישראלי והפכה כאן לשחקן דומיננטי בתחום ההדפסה וההדמיה. לחברה כ-400 לקוחות בישראל, ביניהם ניתן למצוא את טמבור, קבוצת פרומולה, סאן ישראל, אינטל ישראל, EDS ישראל ואחרים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully