וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מתב משהה את ביצוע התוכנית למחיקת מניותיה מהמסחר בנאסד"ק

עומרי כהן

26.5.2005 / 23:42

מתב: דירקטוריון החברה יבחן מחדש בעוד מספר חודשים את מועד הוצאת המהלך אל הפועל



חברת הכבלים הישראלית הודיעה הערב, לאחר סיום המסחר בוול סטריט, כי היא משהה לפי שעה את ביצוע התוכנית למחיקת מניותיה מהמסחר בנאסד"ק. במתב ציינו כי דירקטוריון החברה יבחן מחדש בעוד מספר חודשים את מועד הוצאת המהלך אל הפועל.



לפני שלושה חודשים הודיעה החברה על כוונתה למחוק את מניותיה מהמסחר ולהמשיך להיסחר רק בבורסה של תל אביב. בחברה הסבירו אז את המהלך במספר המוגבל של משקיעים אמריקאים המחזיקים במניותיה ובמחזורים הנמוכים מהם סובלת המניה בנאסד"ק, מאחר שמרבית הפעילות בה מתבצעת בת"א. סיבה שלישית אותה ציינה אז מתב, היא ההוצאות הכספיות הגבוהות להן היא חשופה על-פי חוקי ניירות הערך בארה"ב, בגין הרישום למסחר שם.



היום לא נרשמה כל פעילות במניות מתב בוול סטריט, ומניית החברה נותרה במחיר של 18.3 דולר, המשקף לחברה שווי של כ-277 מיליון דולר.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully