וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"אנחנו רוצים להיפטר מהתדמית מנקרת העיניים של מרצדס"

איילה צורף

1.6.2005 / 7:36

צביקה פולק, מנכ"ל כלמוביל, יבואנית מרצדס: "המותג לא היה כישלון אבל ללא ספק הוא לא הגיע למיצוי יכולתו"; בכלמוביל שוקדים על העלאת רמת המכירות של המכונית ונכון לרבעון הראשון של 2005, מרצדס מובילה את שוק רכבי היוקרה במונחי מכירות





ההשקעות בפרסום בכל הקשור למותגי היוקרה בתחום כלי הרכב גדלו משמעותית בשנים האחרונות. בקטגוריית מכוניות היוקרה, מרצדס היא המפרסמת הגדולה ביותר, הן ב-2003, הן ב-2004, וכפי שזה מסתמן כעת, גם ב-2005 היא תוביל את היקף ההשקעות בפרסום. לדברי צביקה פולק, מנכ"ל כלמוביל, יבואנית מרצדס, החברה תשקיע בשנה הנוכחית כמיליון דולר בשיווק, מחציתם בפרסום.



מפרסמת גדולה נוספת שבולטת השנה יותר מאשר בשנים קודמות היא BMW, שהסדרה שלה שלוש זכתה להשקעות נדיבות בפרסום מתחילת השנה. גם אאודי הופיעה לא מעט בעיתונות היומית, עם השקעות נרחבות בפרסום, לסדרה A4. לעומתן, וולוו, שבשנה קודמת עלתה בקמפיין טלוויזיה רחב היקף, לאחר שנים רבות בהן נעדרה ממסך הטלוויזיה, ממעטת השנה בפרסום ביחס למתחרותיה.



באופן תמוה, דווקא יגואר, שנחשבת לבעלת מותג יוקרתי מאוד, בחרה השנה לצאת בפרסום בטלוויזיה שמציע יגואר ב-296 אלף שקל בלבד. הסיבה לכך נובעת מתוך כוונה למזער את התדמית הסופר-יוקרתית, שככל הנראה מבריחה קונים פוטנציאלים מאולמות המכירה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully