וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בקרוב תוצג סיומת XXX לאתרים פורנוגרפיים; המטרה - לסייע לתוכנות המסננות תכנים באינטרנט

סוכנויות הידיעות

2.6.2005 / 20:14

דובר ICANN מסר כי תעשיית אתרי פורנו, שמייצרת כ-12 מיליארד דולר בשנה, תוכל להתחיל בקניית כתובות XXX כבר בסתיו או בחורף הקרובים



גוף הפיקוח המרכזי על שמות באינטרנט, ה-ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), אישר אתמול תוכנית ליצירת סיומת חדשה שתסייע להבדיל אתרי פורנו מאתרים אחרים. לפי התוכנית אתרי פורנו יזכו לסיומת .xxx בדומה לסיומות .com או .org.



מ-ICANN נמסר כי הארגון יפתח במשא ומתן עם ICM Registry, המנוהלת בידי איש העסקים הבריטי, סטוארט לואולי, בכדי לפתור שאתשאלת המחירים ובעיות טכניות שעלולות להיווצר.



דובר הארגון מסר כי תעשיית אתרי פורנו, שמייצרת כ-12 מיליארד דולר בשנה, תוכל להתחיל בקניית כתובות XXX כבר בסתיו או בחורף הקרובים, בהתאם להתקדמות עם ICM. הסיומת החדשה היא אחת מ-10 סיומות שהארגון שוקל להוסיף, בהן jobs ו-travel.



ג'ון מוריס מהמרכז לדמוקרטיה וטכנולוגיה בוואשינגטון מקווה שהצעד החדש "יסייע להגן על ילדים". אבל אין לו אשליות, הוא יודע שרק חלק מאתרי הפורנו יעברו לסיומת החדשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully