בתגובה להודעתה של חברת על ההסכם שחתמה עם מתחרתה האמריקאית, Thermage, בנוגע לביטול התביעות ההדדיות בגין הפרות פטנטים, חזר אתמול בית ההשקעות אונטרברג על המלצת "קנייה" למניית סינרון. במקביל, חזרו האנליסטים קיאיי נקאי וג'אמאר איסמאיל על מחיר יעד של 38 דולר למניה. אולם לאחר שזו הגיבה אתמול להודעת החברה בעלייה של 5.3%, נותר מחיר היעד גבוה ב-5.2% בלבד מהמחיר בשוק.
סינרון דיווחה היום כי במסגרת הפשרה המשפטית שנחתמה בין שתי החברות, תעניק כל חברה לרעותה רשיונות לא בלעדיים לשימוש בפטנטים שלה. עם זאת, חלק מהטכנולוגיות הבלעדיות של השתיים לא נכללו בהסכם. עוד סוכם כי סינרון תפצה את תרמג' בסכום שלא נמסר לפרסום.
סינרון שמרה לעצמה את הבלעדיות על השימוש בטכנולוגיית ה-ELOS (שילוב של טכנולוגיה אופטית עם טכנולוגיה חשמלית), ולדברי שני האנליסטים, מדובר בפרט מפתח עבור החברה. "טכנולוגיה זו מאפשרת לסינרון לייצר מכשירים בעלי פרופיל בטיחות גבוה יותר, בעלות ייצור נמוכה יותר, ולכן היא גורלית עבור החברה", ציינו האנליסטים.
בנוגע למכשיר הוול סמות' של סינרון לטיפול בצלוליטיס, ציינו האנליסטים כי למרות שהאישור לשיווקו בארה"ב עדיין מתעכב במשרדי רשות המזון והתרופות בארה"ב (FDA), יתקבל האישור להערכתם בתוך מספר שבועות. "הוספנו לאחרונה למודל שלנו הכנסות בהיקף של 3.5 מיליון דולר ממכירות המכשיר בארה"ב ב-2005, ואנו מצפים שהחברה תעלה את תחזיותיה לשנה הנוכחית לאחר קבלת האישור", הוסיפו באונטרברג.
אונטרברג: חשוב שההסכם עם תרמג' שמר על הבלעדיות של סינרון בנושא טכנולוגיית ה-ELOS
עומרי כהן
7.6.2005 / 16:25