וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

האם האחים ספרא רוצים את מניות בלסאות' בסלקום? ג'וזף ספרא היה בישראל וקיים כמה פגישות, אך לא עם נוחי דנקנר

נתן ליפסון

9.6.2005 / 10:02

כך נודע ל-TheMarker; ספרא עסק בחיפוש אחר שותפים אפשריים בסלקום, נפגש עם בנקאים לצורך גיבוש חבילת מימון וכן עם בכירים בסלקום ובנקאים להשקעות



ג'וזף ספרא, המחזיק ביחד עם אחיו מואיז ספרא ב-34.75% ממניות סלקום, ביקר בישראל וקיים כמה פגישות - אך לא עם נוחי דנקנר. ספרא עסק בחיפוש אחר שותפים אפשריים בסלקום, נפגש עם בנקאים לצורך גיבוש חבילת מימון וכן נפגש עם בכירים בסלקום ובנקאים להשקעות; כך נודע ל-TheMarker.



לפני כיומיים דנקנר יצא לניו יורק כדי לדון עם האחים ספרא ברכישת מניות בלסאות' בסלקום ואולי גם מניות האחים בחברה. מפגישותיו של ספרא בישראל עולה כי ייתכן שהוא ואחיו בודקים את האפשרות שיממשו זכות סירוב ראשונה וירכשו בעצמם את מניות בלסאות' בסלקום. האחים ספרא ובלסאות' מחזיקים בחברת טל-מן ההולנדית, המחזיקה ב-69% ממניות סלקום.



אם האחים ספרא יחליטו לממש את זכות הסירוב, קבוצת אי.די.בי, שוויתרה על מכרז בזק, תאבד את ההזדמנות להיות שחקנית גדולה בשוק התקשורת המקומית.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully