וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קודאק ממשיכה המעבר לעולם הדיגיטלי - תפסיק לייצר בקרוב את נייר הצילום שחור-לבן

ליאון איצקר

17.6.2005 / 20:38

ענקית הצילום אמרה כי תפסיק לייצר את הנייר, המשמש כיום בעיקר צלמי אמנות וחובבים המפתחים תמונות בחדרי חושך, בסוף השנה - אך תמשיך לייצר סרטי צילום שחור-לבן וכימיקלים לפיתוח



ענקית הצילום איסטמן קודאק ממשיכה את המעבר לעולם הדיגיטלי. באותו השבוע בו דיווחה על השלמת הרכישה של חברת קריאו הקנדית-ישראלית תמורת כ-988 מיליון דולר במזומן, הודיעה החברה על מהלך משמעותי נוסף.



בהודעה המסמלת סיומו של עידן, אמרה קודאק ביום רביעי כי תפסיק לייצר בקרוב את נייר הצילום שחור-לבן, המשמש כיום בעיקר צלמי אומנות וחובבים המפתחים תמונות בחדרי חושך. קודאק אמרה כי תפסיק לייצר את הנייר בסוף השנה הנוכחית אך תמשיך לייצר סרטי צילום שחור-לבן (פילם) וכימיקלים לפיתוח, דיווחה סוכנות הידיעות AP.

דובר מטעם החברה אמר כי נייר הצילום שחור-לבן, אותו מייצרת החברה במשך כ-100 שנה, הפך לשוק נישה הרושם ירידה של כ-25% בשנה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully