וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ההנדסאים, טכנאים ומהנדסים ברשות שדות התעופה ממשיכים זה היום השלישי ברציפות לנקוט בעיצומים

זוהר בלומנקרנץ

22.6.2005 / 9:52

הצוות הטכני לא מטפל בתיקונים ותקלות; לפי שעה, תנועת המטוסים בנתב"ג מתקיימת כסדרה, ואין עדיין שיבושים



ההנדסאים, טכנאים ומהנדסים (הט"מ) ברשות שדות התעופה, רש"ת, ממשיכים היום זה היום השלישי ברציפות לנקוט בעיצומים. הצוות הטכני לא מטפל בתיקונים ותקלות. לפי שעה, תנועת המטוסים בנתב"ג מתקיימת כסדרה, ואין עדיין שיבושים.



ועד הט"מ החל בנקיטת צעדים במחאה על אי חתימה על הסכם עבודה חדש עם ההנהלה, הנוהגת לטענתו סחבת בנושא. מהנהלת רש"ת נמסר בתגובה כי ועד קטן זה, המייצג 250 עובדים מכלל 3,000 עובדי רש"ת, מתנהג כמו כנופייה ולא כמו ועד אחראי שיש לו מחויבות לציבור הישראלי.



הוועד מנצל את תקופת העומס בקיץ, כדי לסחוט הטבות שכר מפליגות של 2,500 שקל בכל חודש בממוצע לעובד. עובדי המגזר הטכני נהנים מהמשכורות הגבוהות ביותר ברש"ת, והם דורשים שכר של 30 אלף שקל נוספים בשנה לכל עובד.



מנכ"ל רש"ת, גבי אופיר, שב וקרא לוועד לחתום על ההסכמים וההבנות "ההוגנים", כהגדרתו, שהושגו עמם.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully