חברת נס"ר, חברת התקשורת שבבעלות הקיבוצים, פירסמה היום מכרז לבחירת ספק שירותי סלולר ל-135 אלף מנויים ב-180 קיבוצים. זהו מכרז המנויים הגדול ביותר בתחום הסלולר שפורסם בישראל. היקפו עומד על כ-360 מיליון שקל.
לניהול המכרז בחרה נס"ר בחברת TCM, חברה שליוותה פרויקטים גדולים בתחום הסלולר לרבות מכרז הסלולר של החשכ"ל, מכרז האגודה למען החייל, שכלל 100 אלף מנויים, מכרז צה"ל, משרד הביטחון ועוד.
משה דהן, מנכ"ל TCM, מסר כי היקף ההוצאה על שירותי סלולר בקיבוצים עומד על 62% מסך ההוצאה הכוללת של הקיבוצים לתקשורת (כולל טלויזיה רב ערוצית).
על פי הערכת חברת TCM, בחצי השנה הראשונה לישום פרויקט המנויים, יצטרפו אליו 40 אלף מנויים. להערכת חברת נס"ר, יקבלו המנויים שיצטרפו לפרוייקט הנחות של עשרות אחוזים לעומת ההנחות שניתנות כיום לקיבוצים על ידי חברות הסלולר.
חברת התקשורת של הקיבוצים פירסמה מכרז לבחירת ספק שירותים סלולריים ל-135 אלף מנויים בקיבוצים
עמירם כהן
22.6.2005 / 10:13