קבוצת טיב טעם הודיעה היום כי השלימה רכישה של 57% ממפעל מזרע. לפי דיווחי הקבוצה, העסקה קיבלה את אישורו של הממונה על ההגבלים העסקיים, דרור שטרום, והיקפה התבצע על פי שווי של 76 מיליון שקל למזרע. משרד עורכי הדין פישר-בכר-חן ייצג את טיב טעם בשנתיים האחרונות, בהן גובש ההסכם.
השלמת העסקה ארכה חודשים ארוכים, בין היתר בשל התערבות הבנקים בנושא החוב של קיבוץ מזרע והתנגדות חלק מזכייני רשת חנויות מזרע למכירה.
מזרע תצטרף לתשלובת התעשייתית של קבוצת טיב טעם. בתחילת יולי התמנה אריאל פינטו, לשעבר מנהל חטיבת השוק הפרטי בשטראוס עלית, למנכ"ל התשלובת התעשייתית של קבוצת טיב טעם.
על פי דיווחי טיב טעם, היקף פעילות תשלובת מפעלי טיב טעם ב-2006 יהיה יותר מ-500 מיליון שקל בשנה, והחברה תעסיק מאות עובדים בארבעת מתקני היצור שלה.
לאחר חודשים ארוכים הושלמה העסקה: קבוצת טיב טעם השלימה רכישה של 57% ממפעל מזרע
סיון קלינגבייל
28.7.2005 / 17:16