וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ניו קופל זכתה במכרז משרד הביטחון ותספק 680 מכוניות לקצינים בדרגת רס"ן ומעלה

טל לוי

21.9.2005 / 16:53

המניה, שצנחה ב-12% לאחר שמשרד האוצר הודיע על הפחתת המיסוי על רכבים פרטיים, עלתה היום ב-2.3%; מדובר במכוניות מסוג מזדה 6, פורד מונדאו, מיצובישי לנסר, יונדאי אקסנט ויונדאי גטס



שבוע בלבד לאחר שמשרד האוצר הודיע על הפחתת המיסוי על רכבים פרטיים, אשר הובילה לצניחה של 12% במניה - מספקת חברת הליסינג חדשות טובות שהעלו את המניה היום ב-2.3%.



חברת הליסינג הודיעה כי זכתה במכרז שפירסם משרד הביטחון, ותספק לו 680 מכוניות המיועדות לשימושם של קצינים בדרגת רב סרן ומעלה.



המכרז הורכב מחמישה חלקים, בהתאם לסוגי המכוניות השונים שיסופקו לבעלי הדרגות השונות. בכל קטגוריה נקבע זוכה א', אשר יספק 60% מהרכבים בקטגוריה, ואילו זוכה ב' יספק את 40% הנותרים.



ניו קופל תספק 60% מסך המכוניות מסוג מזדה 6 ופורד מונדאו, המיועדות לשימוש קצינים בדרגת תת אלוף וכן תספק 60% מסך המכוניות מסוג מיצובישי לנסר, המיועדות לשימוש קצינים בדרגת אלוף משנה.



החברה תספק גם 40% מהמכוניות מסוג יונדאי אקסנט, המיועדות לשימוש קצינים בדרגת סגן אלוף וכן תספק 40% מהמכוניות מסוג יונדאי גטס, המיועדות לשימוש קצינים בדרגת רב סרן


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully