וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אירופה: עליות נרשמות במגזר האנרגיה על רקע העלייה במחירי הנפט

ליאון איצקר

21.11.2005 / 11:17

בורסת פאריס עולה ב-0.9%; פרנקפורט מוסיפה 0.7%; BP, חברת הנפט הגדולה באירופה, עולה ב-2.2%; ענקית בתי הזיקוק טוטאל רושמת עלייה של 2%



בורסות אירופה נסחרות בעליות: בורסת פאריס עולה ב-0.9%; בורסת פרנקפורט מוסיפה 0.7%; מנגד, בורסת לונדון רושמת ירידה קלה של 0.1%.



החוזים על הנפט הגולמי למסירה בינואר נסחרים במחיר של 57.9 דולר לחבית, עלייה של 69 סנט, במסחר האלקטרוני שלאחר הסגירה בבורסת הסחורות של ניו יורק.



עליות נרשמות במגזר האנרגיה: BP, חברת הנפט הגדולה באירופה, עולה ב-2.2%; רפסול מוסיפה 1.7%; ענקית בתי הזיקוק טוטאל רושמת עלייה של 2%.



יצרנית ציוד התקשורת הצרפתית אלקטל שוקלת להגיש הצעת רכש ליצרנית הציוד הצבאי הצרפתית תאלס (Thales) במחיר של 5 מיליארד ליש"ט (8.6 מיליארד דולר), דיווח העיתון הבריטי "סאנדיי טיימס". מניית אלקטל יורדת ב-2.1%; מניית תאלס (סימול TCFP.PA) עולה ב-2.2%.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully