חברת נס טכנולוגיות (NSTC) זכתה במכרז בגובה 5 מיליון דולר לשנתיים הבאות. נס, ספקית שירותי מיחשוב ומיקור חוץ, תטמיע מערכת ERP של חברת התוכנה הגרמנית, SAP, בחברת שטראוס עלית.
בעקבות המיזוג בין שטראוס לעלית במהלך 2004, התקבלה החלטה לאחד בין מערכות ה-ERP של שתי החברות. מערכת ה-ERP נועדה לניהול כל משאבי הארגון, מרכש ועד משאבי אנוש, והיא עתידה לשרת 1,500 עובדים בשטראוס עלית. הפרויקט כולל הטמעה ואינטגרציה של המערכת.
גיורא בר דעה, מנכ"ל שטראוס עלית, ציין כי הפרויקט הוא אבן דרך חשובה במיזוג שהחל במארס בשנה שעברה. שטראוס ועלית היו מהחברות הישראליות הראשונות שהטמיעו מערכות של SAP בעבר.
נס טכנולוגיות נסחרת בנאסד"ק לפי שווי שוק של 340 מיליון דולר, כ-30 מיליון דולר מתחת לשווי שבו הונפקה בספטמבר לפני שנה. ברבעון השלישי, דיווחה החברה על הכנסות של 98 מיליון דולר ורווח נקי של 6 מיליון דולר. החברה מעסיקה כ-5,800 עובדים ומנוהלת על ידי רביב צולר.
נס זכתה בפרויקט בהיקף של 5 מיליון דולר להטמעת מערכת ERP בשטראוס עלית
שירלי יום-טוב
23.11.2005 / 16:47