חברת מתל אביב, המתמחה בפיתוח פתרונות תוכנה לסליקת מסמכים בארגונים, דיווחה היום כי חברת פרודטה הגרמנית בחרה בגירסה החדשה של תוכנת הסליקה מתוצרתה, ה-eFLOW3. היקפה של הכספי של העסקה לא נמסר לפרסום, אולם, גורמים בשוק העריכו אותו בכ-100 אלף דולר.
פרודטה היא קבלנית משנה של שירותים לניהול תהליכים עסקיים אצל חברות וארגונים. עיקר התמחותה של החברה הגרמנית הוא בתחום העתקה, עיבוד והעברה של מסמכים, עבור חברות ברחבי אירופה. בטופ אימאג' ציינו היום, כי החברה הגרמנית בחרה בתוכנה פרי פיתוחה, במטרה להגדיל את היעילות בפעילותה ולחזק את יתרונותיה התחרותיים.
בשבוע שעבר דיווחה טופ אימאג', כי בתשעת החודשים הראשונים של 2005 גדלו הכנסותיה ב-49% ל-6.8 מיליון דולר, בהשוואה לתקופה המקבילה אשתקד. בשורה התחתונה רשמה החברה רווח של כ-72 אלף דולר, לאחר הפסד של 612.4 אלף דולר בחודשים ינואר-ספטמבר 2004.
בתגובה להודעה, עולה היום מניית טופ אימאג' ב-6.3% למחיר של 2.9 דולרים, המשקף לחברה שווי של כ-64 מיליון דולר.
ספקית שירותים לעיבוד מסמכים מגרמניה בחרה בפתרונות התוכנה של טופ אימאג'; היקף העסקה כ-100 אלף דולר
עומרי כהן
23.11.2005 / 18:45