וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ארה"ב והאיחוד האירופי ישתפו פעולה במאבק בתופעת הזיופים והפיראטיות

רויטרס

1.12.2005 / 8:57

נציב הסחר של האיחוד האירופי אמר כי ארה"ב והאיחוד האירופי ישתפו זו את זו במידע ויתכננו פעולות משותפות; תופעת הפיראטיות גורמת להפסדים של כ-425 מיליארד דולר ברחבי העולם



ארה"ב והאיחוד האירופי החליטו לאחד כוחות במאבק נגד תופעת הפיראטיות והזיופים, ההולכת וגדלה. לפי האיחוד האירופי, תופעה זו גורמת להפסדים כספיים של כ-425 מיליארד דולר ברחבי העולם.



נציב הסחר של האיחוד האירופי, פיטר מנדלסון, אמר כי ארה"ב והאיחוד האירופי יעבדו במשותף כדי להגן על זכויות הקניין הרוחני, ישתפו זו את זו במידע ויתכננו פעולות משותפות. "באופן זה אנחנו שולחים את המסר לעולם, שאין אנו מגיבים בסלחנות לגניבת הקניין הרוחני שלנו", הסביר מנדלסון.



הן ארה"ב והן האיחוד האירופי לא ציינו באופן מפורש נגד אילו מדינות יינקטו צעדים אלה. עם זאת, וושינגטון אמרה בעבר כי על סין להחריף את מאבקה בתופעת הזיופים במדינה.



מנדלסון אמר כי האיחוד האירופי וארה"ב הן היבואניות הגדולות ביותר של סחורה מזויפת.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully