וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גוגל תשלם עד 1.24 מיליארד דולר עבור חברת טכנולוגיית הפרסום ברדיו DMarc

סוכנויות הידיעות

17.1.2006 / 22:43

רכישת DMarc מסמנת את המשך מדיניותה של גוגל לשווק פרסום מקוון למגזרי מדיה אחרים, ועשויה לפתוח בפניה את הדרך לשוק הפרסום הרדיופוני המגלגל 11 מיליארד דולר בשנה



גוגל (סימול GOOG), החברה המובילה בשוק הפרסום באינטרנט, הודיעה היום על רכישת חברת טכנולוגיית הפרסום ברדיו DMarc ברודקסטינג, במחיר שעשוי להגיע ל-1.24 מיליארד דולר.



גוגל תשלם 102 מיליון דולר במזומן עבור DMarc ותשלומים נוספים בהיקף של עד 1.14 מיליארד דולר, במידה שהחברה תעמוד ביעדים שנקבעו לה בשלוש השנים הבאות.



רכישת DMarc מסמנת את המשך מדיניותה של גוגל לשווק פרסום באינטרנט למגזרי מדיה אחרים, בהם עיתונות מודפסות ורדיו.



גוגל מסרה כי בכוונתה לשלב את תוכנות DMarc במערך המכרזים המקוון שלה למכירת פרסומות באינטרנט, ובכך לפתוח בפניה את הדרך לשוק הפרסום הרדיופוני, המגלגל 11 מיליארד דולר בשנה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully