וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מספר המנויים בתשלום לשירות נאפסטר עבר את החצי מיליון

ליאון איצקר

19.1.2006 / 13:52

הספקית המקוונת של מוסיקה דיגיטלית אמרה כי במהלך השנה האחרונה גדל מספר המנויים ביותר מ-100%; נאפסטר היתה חלוצה בתחום ההורדות הבלתי חוקיות וכיום מספקת שירות הורדות חוקי



נאפסטר (סימול NAPS), הספקית המקוונת של מוסיקה דיגיטלית, הודיעה ביום רביעי כי מספר המנויים בתשלום לשרות שלה עבר השבוע את החצי מיליון. החברה אמרה כי במהלך השנה האחרונה, גדל בסיס המנויים שלה ביותר מ-100%.



כריס גורוג, יו"ר ומנכ"ל נאפסטר, אמר בהודעה כי הכפלת מספר המנויים במהלך 12 החודשים האחרונים מדגימה את פוטנציאל השוק הגדול של מודל המנויים של החברה ואת המשיכה החזקה של נאפסטר עבור חובבי המוסיקה.



נאפסטר, בעבר חלוצה בתחום ההורדות הבלתי חוקיות וכיום ספקית שירות הורדות חוקי, אף אמרה כי למעלה מ-50 אלף סטודנטים מנויים לשירות במסגרת תוכנית האוניברסיטה שלה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully