וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ליהמן ברדרס משדרג את תחזיות הרווח לרבעון הרביעי ולשנה כולה לסינרון; הותיר ההמלצה ומחיר היעד

אסף רותם

23.1.2006 / 12:00

לרבעון הרביעי, הרווח למניה הוקפץ ל-41 סנט למניה, ובהתאם שודרגה התחזית לשנה כולה, ל-1.61 דולר למניה; הרווח הנקי יעמוד ברבעון הרביעי על 49.4% ובסיכום השנה על 50.7%



ליהמן ברדרס משדרגים את תחזית הרווח ל, חברת הציוד האסתטי. התחזית עודכנה כלפי מטה בתחילת ינואר, לאחר שסינרון הודיעה על ירידה במכירות לרבעון הרביעי. ההמלצה, "תשואת שוק" נותרה למרות שמחיר היעד, 45 דולר למניה, גבוה ב-63% מממחיר הסגירה אמש בנאסד"ק. גם מחיר היעד נותר ללא שינוי.



לרבעון הרביעי, הרווח למניה הוקפץ ב-4 סנט, ל-41 סנט למניה, ובהתאם שודרגה התחזית לשנה כולה, ל-1.61 דולר למניה. הרווח הגולמי של סינרון, תמיד נתון מהפנט, ימשיך להיות גבוה ברבעון הרביעי ויעמוד על 87%, ועל 86.9% לשנה כולה. הרווח הנקי יעמוד ברבעון הרביעי על 49.4% ובסיכום השנה על 50.7%.



התחזיות לשנים העוקבות, 2006 ו-2007, נותרו ללא שינוי: ב-2006 תרוויח החברה 2 דולרים למניה, או 57.6 מיליון דולר, תחת הכנסות של 115.5 מיליון דולר. ב-2007 תרוויח סינרון 69 מיליון דולר, מתוך הכנסות של 142.1 מיליון דולר.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully