וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שנה לאחר שנחתם: משפחת בורוביץ' ואבשלום נוריאל מסיימים את הסכם ההצעה בכנפיים

שלומי גולובינסקי

5.2.2006 / 10:15

כנפיים היא בעלת השליטה בחברת אל על; נוריאל ימשיך לשמש כדירקטור מאל על, בכפוף להחלטת משפחת בורוביץ'; נוריאל הוא בעל המניות הגדול בכנפיים עם החזקה של 15.8%



בדיוק שנה החזיק מעמד הסכם בעלי המניות שנכרת בין משפחת בורוביץ', בעלת השליטה בחברת , לבין איש העסקים אבשלום נוריאל, שרכש את החזקות קונצרן כור בחברה. היום הודיעה כנפיים, המחזיקה בין היתר במניות השליטה בחברת , כי נמסר לה על ביטולו של הסכם בעלי מניות שנחתם ב-9 בפברואר, 2005 בין ישראל בורוביץ, תמר בורוביץ, נמרוד בורוביץ, מיה בורוביץ ואמיר בורוביץ לבין נוריאל.



כנפיים לא מפרטת בהודעתה מדוע בוטל הסכם ההצבעה, אולם היא מציינת כי על אף ביטולו, ימשיך נוריאל לכהן במועצת המנהלים של אל על, בכפוף לזכותה של קבוצת בורוביץ להביא לסיום הכהונה בכל עת.



כיום, נוריאל הוא בעלי המניות הגדול בכנפיים עם החזקה של 15.8% מהמניות בשווי בורסאי של 116 מיליון שקל. עם זאת, בני משפחת בורוביץ' מחזיקים ב-28% מהמניות באמצעות ארבעה בני משפחה. לכור יש עוד כ-9% מהמניות, ואילו סאקי ארנון וסופיה קימרלינג מחזיקות כל אחת בכ-6% נוספים.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully