וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קלי קלארקסון - זוכת כוכב נולד האמריקאי - תגיע לישראל; תבצע דואט עם נינט טייב

איילה צורף

7.2.2006 / 14:05

קלארקסון תגיע לישראל כאורחת חברת פרטנר; כפי שפורסם ב-TheMarker, נמצאת פרטנר במו"מ מתקדם עם טייב, לבלעדיות על כל החומרים של טייב במוסיקה ובטלוויזיה תמורת 250 אלף דולר



הזמרת האמריקאית קלי קלארקסון, שזכתה בתוכנית הראשונה של התוכנית "אמריקן איידול" (הפורמט המקורי של "כוכב נולד") תגיע לישראל לשני מופעים. קלארקסון תגיע כאורחת של חברת הסלולר פרטנר.



כעת, עוסקת פרטנר בניסיונות לחבר בין קלארקסון האמריקאית למקבילתה הישראלית - נינט טייב - שזכתה בתחרות הראשונה של כוכב נולד בישראל. זאת, על מנת שהשתיים ישירו יחד דואט.



כפי שפורסם ב-TheMarker, נמצאת פרטנר במשא ומתן מתקדם עם טייב לבלעדיות על כל החומרים של טייב במוסיקה ובטלוויזיה בתמורה ל-250 אלף דולר.



קלארקסון זכתה בתואר זמרת השנה בכל תחנות הרדיו בישראל, זמרת השנה של עיתוני הנוער הישראלים. הזמרת האמריקאית שמכרה למעלה מ-8 מיליון עותקים בכל רחבי העולם מאלבומה ?Breakaway?.



המופע של קלארקסון יתקיים במסגרת orange music - מוסיקה בדור השלישי. את המופע יפיק בישראל שוקי וייס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully