וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נגיד בנק ישראל הודיע על ביטול רישיון הבנק של הבנק לפיתוח התעשייה החל מחודש אוגוסט 2008

TheMarker

7.2.2006 / 11:41

הבנק נתן את הסכמתו לצמצומו המיידי של רישיון הבנק שלו כך שישקף את פעילותו המצומצמת כפי שהיא נגזרת מתוכנית הסגירה שלו ולהגבלת תוקפו עד 31 ביולי 2008



נגיד בנק ישראל הודיע על ביטול רישיון הבנק של הבנק לפיתוח התעשייה החל מחודש אוגוסט 2008. כך עולה מהודעת הבנק לבורסה. הבנק נתן את הסכמתו לצמצומו המיידי של רישיון הבנק שלו כך שישקף את פעילותו המצומצמת כפי שהיא נגזרת מתוכנית ה-RUN-OFF שלו (הסגירה שלו) ולהגבלת תוקפו עד 31 ביולי 2008.



כיום מוגבל רישיון הבנק של הבנק לפיתוח באופן שהבנק לא עוסק (או יעסוק בעתיד) בקבלת פקדונות חדשים ולא יחדש פקדונות שהגיע מועד פרעונם השוטף אלא מבעלי המניות. בפועל הבנק חדל מזה זמן מלהעמיד אשראים חדשים ולקבל פקדונות או לחדשם, ופעילותו מתמקדת בגביית תיק האשראי שלו. בראש הבנק לפיתוח התעשייה עומד ח"כ לשעבר רענן כהן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully