וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בנק ג'יי. פי מורגן צ'ייס מכר את חטיבת ביטוח החיים שלו לחברת פרוטקטיב לייף ב-1.2 מיליארד דולר

רויטרס

8.2.2006 / 14:48

חטיבת הביטוח, צ'ייס אינשורנס כוללת גם את עסקי הביטוח שבנק וואן רכש מציריך אינשורנס בטרם התמזג עם ג'יי. פי מורגן צ'ייס; העסקה צפויה להיות מושלמת במהלך הרבעון השלישי



בנק ג'יי. פי מורגן צ'ייס מכר את חטיבת ביטוח החיים שלו, צ'ייס אינשורנס, לחברת פרוטקטיב לייף עבור 1.2 מיליארד דולר במזומן. העסקה צפויה להיות מושלמת במהלך הרבעון השלישי. "לאחר המיזוג בין צ'ייס לבנק וואן בחנו את כל פעילויותינו והגענו למסקנה שחיתום הביטוח אינו באותו קנה מידה כמו עסקי הבנקאות העיקריים שלנו", אמר צ'רלס שארף, מנכ"ל חטיבת השירותים הפיננסיים הקמעונאים בצ'ייס.



המכירה כוללת הן את פעילות הביטוח של צ'ייס והן את חטיבת ביטוח הבריאות שבנק וואן רכש בזמנו מציריך אינשורנס. לדברי ג'יי. פי מורגן, ב-2005 רשמה חטיבת הביטוח רווח תפעולי בסך 79 מיליון דולר על בסיס הכנסות בסך 644 מיליון דולר. צ'ייס ימשיך לשווק מוצרי ביטוח וקצבאות באמצעות סניפיו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully