וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

משקיעים: "דור כימיקלים סיפקה מצגי שווא והסתירה את מצבה הקשה וביצעו שורה של עבירות על החוק"

יורם גביזון

15.2.2006 / 10:23

בבקשה מתוקנת לתובענה ייצוגית, נטען שדור כימיקלים הסתירה סעיפים בהסכם ההשקעה של ביין קפיטל בחברת הבת פילם; נטען כי מצגי השווא הביאו לכך שמניית החברה נסחרה במחיר גבוה משוויה





עו"ד יוסף בנקל ממשרד ראבד מגריזו בנקל ושות', שמייצג את דור כימיקלים, אמר בתגובה: "אין בבקשה לתיקון התביעה. לגופו של ענין, עסקיה של דור כימיקלים נוהלו בתום לב ודווחו במועד ובמדויק על פי התמונה העסקית לאמיתה. דור כימיקלים רכשה חברות מתוך אמונה שהרכישות יביאו לשינוי מהותי במעמדה. בדיעבד התברר שחל שינוי עולמי במחירים וברמת התחרות ושהעסקה לרכישת חברות היא כשלון ניהולי".



עו"ד אביגדור קלגסבלד ממשרד דנציגר קלגסבלד ושות', שמייצג את אביגדור קלנר, אמר בתגובה: "לאביגדור קלנר אין אחריות לנטען בבקשה והדברים יפורטו בתשובה שנגיש לבית המשפט".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully