וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חוזה נוסף ל-YCD הישראלית: תספק מערכות אודיו, וידיאו ושליטה מרחוק לחברה יוונית תמורת 400 אלף יורו

טל לוי

23.2.2006 / 12:07

YCD כבר הודיעה החודש על התקנת מערכות מוסיקה דיגיטליות בכל 12 סניפי רשת בתי הקפה סגאפרדו



חברת YCD, המתמחה במתן פתרונות מוסיקה ווידיאו לשוק העסקי בישראל ובחו"ל, הודיעה היום כי חתמה על הסכם לשיתוף פעולה עם חברת In Store Melody היוונית, המתמחה באספקת תכני מוסיקה ופרסומות קוליות ל-2,000 לקוחותיה בשוק היווני. בשלב הראשון, YCD תספק ללקוחות החברה היוונית כ-500 מערכות אודיו, וידיאו ושליטה מרחוק. שווי העסקה עומד על כ-400 אלף יורו.



נועם לבבי, מנכ"ל YCD: "החדירה לשוק היווני היא נדבך נוסף בפריסה העולמית שלנו, זאת בהמשך לשיתופי הפעולה של החברה עם שותפים בטורקיה, אנגליה, אוסטרליה וארה"ב".



YCD הוקמה ב-1999 בידי דני זאבי (אחיו של המדליסט האולימפי אריק זאבי) ובידי נועם לבבי, והיא מספקת שירותי "מיצוב אווירה" באמצעות מערכת פרי פיתוחה. החברה פעילה בכ-700 נקודות בישראל וכן במספר דומה של נקודות בחו"ל. בין היתר, יש לחברה חוזה בהיקף של 2 מיליון דולר עם טויוטה הבריטית. השירות ניתן באמצעות מערכת האודיו MuMa - Music Machine - שפיתחה החברה ואשר מסוגלת לנגן עד 20 ערוצים שונים בו זמנית. מערכת הווידיאו אודיו של החברה MuVi - Music Video Machine - מאפשרת לנגן קבצי מוסיקה ווידיאו קליפים מאותה פלטפורמה.



YCD כבר הודיעה השנה על מספר חוזים בהם זכתה. אחד ההסכמים הוא שיתוף פעולה עם פרטנר, שנחתם בחודש ספטמבר, שבמסגרתו יוכלו לקוחות רשת בתי הקפה ארקפה לבחור את המוסיקה שתושמע במקום באמצעות משלוח הודעה כתובה.



חוזה נוסף, עליו הודיעה בנובמבר, הוא הסכם שיתוף פעולה עם חברת Macroport הטורקית, שבמסגרתו תספק YCD כ-1,500 מערכות אודיו ווידיאו עבור רשתות קמעוניות בטורקיה וכן שירות להשמעת שירים במקומות בילוי באמצעות משלוח הודעה כתובה. היקף העסקה עמד על 1.2 מיליון דולר. בתחילת החודש הודיעה החברה שהשלימה התקנת מערכות מוסיקה דיגיטלית בכל 12 סניפי רשת בתי הקפה סגאפרדו - כולל בסניפים החדשים הממוקמים בכביש 6.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully