וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בכירי בז"ן מבקשים לקבל את התנאים מהם ייהנו עובדי החברה לאחר ההפרטה

שרון קדמי

26.2.2006 / 8:49

בבז"ן כ-60 בכירים המועסקים בחוזים אישיים, ומרוויחים כ-33 אלף שקל בחודש בממוצע; 900 עובדי בז"ן צפויים לקבל 300-150 אלף שקל כל אחד



"יש להסדיר את התנאים של עובדי בתי הזיקוק (בז"ן) הבכירים בהתאם לתנאי כלל העובדים במסגרת הפיצול וההפרטה של בז"ן. כל הימנעות מהשוואת תנאי העובדים בהסכמים אישיים לזכויות שאר העובדים מהווה אפליה פסולה" - כך כתבו העובדים הבכירים של בז"ן, באמצעות עו"ד פרופ' יוסף גרוס, לממונה על התקציבים באוצר, קובי הבר.



בבז"ן כ-60 בכירים המועסקים בחוזים אישיים, ומרוויחים כ-33 אלף שקל בחודש בממוצע. לפי ההסכמים המסתמנים בין המדינה לכלל עובדי בז"ן, העובדים הבכירים לא יהיו זכאים לתנאי הפיצויים. 900 עובדי בז"ן צפויים לקבל 300-150 אלף שקל כל אחד.



העובדים הבכירים סבורים כי הסיכויים שימשיכו בעבודתם תחת ההנהלה החדשה נמוכים מהסיכויים של עובדי בז"ן הקבועים. לדבריהם, עקב גילם הם יתקשו להיקלט בשוק העבודה, ולכן נחוצה "רשת הביטחון".



גרוס כתב כי "אין שום סיבה שאנשים אשר קשרו את גורלם עם בתי הזיקוק, העובדים במקום שנים רבות ובעמלם החרוץ והשקדני תרמו לא מעט להשאת רווחי בתי הזיקוק - לא ייהנו מאותם תנאים שיקבלו כלל עובדי בז"ן".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully