וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רווח ענק של 92 מיליון שקל לאלרן מהנפקת אטלס בבורסה של לונדון

שלומי גולובינסקי

26.2.2006 / 10:08

ערב ההנפקה, החזיקה אלרן נדל"ן כ-55.8% מהון המניות המונפק של אטלס; לאחר ההנפקה, היא מחזיקה כ-16.62% מהון המניות המונפק של החברה



מאז נרכשה חברת ההשקעות על ידי בני משפחת דנקנר מידי חברת הביטוח , היא צברה הפסדים בהיקף מצטבר של עשרות מיליוני שקלים. ההפסדים הללו כיווצו את הונה העצמי של החברה שעומד היום כ-41 מיליון שקל (נכון לסוף ספטמבר 2005). מצב זה עתיד להשתנות מקצה לקצה: ההנפקה של חברת הנדל"ן אטלס בבורסה של לונדון צפויה לייצר לאלרן רווח הון ענק של כ-92 מיליון שקל לפני מס. הרווח הזה צפוי להכפיל, ואף למעלה מכך, את הונה העצמי של החברה.



אלרן מסרה הבוקר בדיווח לבורסה, כי יווצר לה רווח הון של כ-80 מיליון שקל בגין ההנפקה, והיא תוכל להכיר ברווח נוסף של כ-12 מיליון שקל בגין סכומים שמגיעים לה מבעלי פרויקטים בחברה.



ערב ההנפקה, החזיקה אלרן נדל"ן כ-55.8% מהון המניות המונפק של אטלס ולאחר ההנפקה היא מחזיקה כ-16.62% מהון המניות המונפק של אטלס. מניותיה של אלרן נדל"ן באטלס יהיו חסומות למשך תקופה של 12 חודשים ממועד הרישום למסחר.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully