וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אלדן טק רוכשת רבע ממלון באמסדטרדם תמורת 2.2 מיליון יורו; תלווה 2 מיליון יורו למוכרים

עומר שרביט

6.3.2006 / 18:11

המלון אמור לעבור שיפוץ בעלות של 4 מיליון יורו ובסיומו יכלול 203 חדרים; מחזור ההכנסות של המלון ב-2006 צפוי להסתכם ב-6.2 מיליון יורו

הצד השלישי מקבל לצורך העסקה הלוואת נון ריקורס (ללא זכות חזרה ללווה), בהיקף של 27 מיליון יורו והיתרה תמומן בהון עצמי. הצד השלישי אמור לרכוש את המלון לפי שווי של 35 מיליון יורו, בעוד שהתמורה שתשלם אלדן טק משקפת שווי של 9 מיליון יורו בלבד.



בית המלון ממוקם באמסטרדם וכולל 187 חדרים ברמה של 4 כוכבים. מחזור ההכנסות של המלון צפוי להסתכם השנה ב-6.2 מיליון יורו והרווח התפעולי לפני פחת ומימון אמור להסתכם ב-1.8 מיליון יורו. בשנתיים הבאות החברה אומרת כי ההכנסות צפויות לגדול ל-10.5 מיליון יורו והרווח ל-3.5 מיליון יורו בהתאמה.



המלון אמור לעבור שיפוץ בעלות של 4 מיליון יורו, שבסיומו יעמוד מספר החדרים על 203 חדרים.
התמורה שתשלם אלדן טק - 2 מיליון יורו - תשמש כהלוואת בעלים לחברת המלון. ההלוואה תניב תשואה שנתית של לפחות 8%. במקביל, אלדן טק תלווה לחברת המלון 2 מיליון יורו נוספים כנגד איגרת חוב. ההלוואה השנייה היא לשנתיים ותישא ריבית שנתית של 8%. בנוסף, אלדן טק תהיה זכאית לקבל 3% מהרווח התפעולי של המלון במהל תקופת ההלוואה, בסכום של לפחות 200 אלף יורו.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully