וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מחיר הנפט ירד לשפל של שבוע על רקע הערכות כי ארגון אופ"ק יותיר התפוקה ללא שינוי בפגישתו מחר

TheMarker

7.3.2006 / 22:09

החוזים על הנפט הגולמי למסירה באפריל נסגרו במחיר של 61.58 דולר לחבית, ירידה של יותר מ-2 דולרים ביומיים



מחיר הנפט הגולמי ירד זה היום השני ברציפות ונסגר בשפל של שבוע, על רקע הערכות כי ארגון אופ"ק צפוי להותיר את תפוקת הנפט ברמתה הגבוהה ביותר זה קרוב לעשרים שנה.



החוזים על הנפט הגולמי למסירה באפריל נסגרו במחיר של 61.58 דולר לחבית, ירידה של 83 סנט או 1.3%, בבורסת הסחורות של ניו יורק. בכך השלימו החוזים ירידה של יותר מ-2 דולרים בתוך יומיים.



שרי הנפט של ארגון אופ"ק צפויים להיפגש מחר בוינה כדי להחליט על מכסות הנפט. נשיא אופ"ק, אדמונד דאוקורו, אמר אתמול כי אי השקט בניגריה, אשר גרם לפגיעה בתפוקת הנפט של המדינה, הגביר את ההערכות בארגון, לפיהם אין חשש לגידול במלאי הגולמי שיביא לשחיקה במחירי הנפט.



שר הנפט של סעודיה, עלי אל נעימי, אמר אתמול כי ארצו מתנגדת לקיצוץ במכסות התפוקה של אופ"ק, ובכירים מכווית, איראן, איחוד נסיכויות הנפט, אלג'יריה, לוב ואינדונזיה הביעו אף הם תמיכה בעמדה זו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully