עם זאת, גורמים בענף מציינים כי בשעות אלו נעשים מאמצים קדחתניים לפתור את הסכסוך שנתגלע בין העובדים להנהלה, על רקע חילוקי דעות בנוגע להסכמי ניוד מחד, ובירורים משמעתיים למספר עובדים מאידך.
נשיא לשכת הספנות, ראובן צוק, מסר בתגובה כי הוא רואה בחומרה רבה את הפרת השקט התעשייתי בנמל בעקבות שיבושי העבודה של הסוורים. "תדמית שעליה עמלה הנהלת הנמל במשך שנה שלמה, נרמסה במחי יד במהלך לא אחראי, שלא ברור אם יהיה ניתן לתקנו במהרה".
בראשית השבוע ביקשו עובדי נמל אשדוד מההסתדרות להכריז על סכסוך עבודה, אך בקשתם טרם נענתה.
בשעות האחרונות נעשים מאמצים קדחתניים של ההסתדרות, התאחדות התעשיינים וחברת הנמל, על מנת להפסיק את העיצומים, מאחר שחברות ספנות כבר הודיעו כי הן שוקלות לשנות את יעדן מנמל אשדוד.
יו"ר ועד עובדי נמל אשדוד, אלון חסן, אמר כי לא ברור לו על מה המהומה, מאחר ש"מספר עובדים נפלו למשכב ועל כך יש להם אישורים של רופאים מוסמכים".
"מחלה" מסתורית בנמל אשדוד: עשרות עובדים נפלו למשכב והנמל מושבת חלקית
שרון קדמי
8.3.2006 / 12:20
